
Onze heerlijke taarten worden met veel vakmanschap en liefde voor het bakkersvak gemaakt door onze banketbakkers. Gemaakt van de beste ingrediënten zoals het zoetste fruit, verse scharreleieren en verse roomboter. Hiermee creëren we de heerlijkste taarten.
Bewaaradvies
⦾ Houdbaarheid: ca. 3 dagen. 🌡 Bewaartemperatuur: 4 °C.
Tips van uw banketspecialist:
-
Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten.
-
Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen.
-
Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

✦ Tip!
Kindertaarten
Speciaal zijn ook onze kindertaarten we maken de taarten op met vrolijke chocolaatjes naam en leeftijd en verschillende versiering.

✦ Tip!
Jubileumtaarten
We weten allemaal waar Abraham de mosterd haalt, maar wist u dat je bij bakkerij Santhe uw Abraham of Sarah haalt!

Slagroomtaart
Gemaakt van Moskovisch cake, gevuld met frambozen-bessenjam, Zwitsers -room en afgewerkt met gesuikerde amandelen, volle romige slagroom en vers fruit van het seizoen.

Mokkataart
Gemaakt van Moskovisch cake gevuld met mokka Zwitser- room afgewerkt met gesuikerde amandelen, roomboter mokka crème verse noten en karamel uit eigen bakkerij.

Chipolatataart
Gemaakt van Moskovisch cake gevuld met een chipolatavulling (bitterkoekjes, gekonfijte vruchten en een vleugje likeur), afgewerkt met roomboter crème en een laagje marsepein.

Vers fruittaart
Moskovisch cake gevuld met frambozen-bessen jam, Zwitser-room aangezet met abrikozenjam en gesuikerde amandelen. Afgewerkt met vers fruit van het seizoen.

Marsepeintaart
Moskovisch cake gevuld met frambozen-bessenjam, Zwitser room afgewerkt met roomboter crème en een laagje marsepein.